Jees,perjantai aamuna pääsin meikusta ja lähin heti tänne.Lauantaina oli notaarilla aika,kauppakirjat on nyt vahvistettu ja kuun lopussa saan avaimet käteen.Sit riittääki duunia,kun pitää tehä sähkö,vakuutus ym ym sopparit.ja hommata olkkariin mööpelit,töllö matot ja sellaset.Muut mööpelit onki jo valmiina.

 Jatkuvien keuhkokuumeiden syy selvis,sytostaatti aiheuttaa.Meinasivat,että pitäs lääkkeen vahvuus puolittaa,mut hematologit arveli,ettei käy,koska sillon siinä ei olis sitäkään vähää hyötyä,mitä siinä nyt on.Eli saa vissii valmistautua seuraavan kuurin jälkeen taas sairaala reissuun,mutta so what,sehän on jo tuttua kauraa :D.

 Täällä on sairaalaan aika lyhyt matka,rappu käytävän ovesta ulos ja seuraavan talon ovesta sisään,matkaa noin 30 metriä eli tärkein on aivan vieressä... :D :D.

 Sairaalasta pääsyn jälkeen tarkistin kahen viikon kenot(2 riviä)lotot(3 riviä)ja viking lotot(3 riviä)voittoa tuli liianki tutuks tulleet 0 euroa :D,että tutuissa merkeissä pyörii uhkapelit,mutta pakkohan se on jatkaa vaan,eihän sitä koskaan tiiä,vaikka joskus vitosen voittais!!!!

  *rrröööyyyhhh*-käväsin syömässä,villisika pata,vihannekset,riisi+2 isoa appelsiinimehu lasillista:12 euroa.Tavalliset naudanliha,porsaanliha pihvi annokset ois ollu 7 euron paikkeilla,ei ainakaan vielä hinnoilla pilattu ravintolat täällä :)

 

 

.