Viikonloppu meni mukavasti pitkästä aikaa kaverin luona maalla,jossa vietimme hänen anoppinsa syntymäpäiviä.Sinänsä harvinaiset virolaiset synttärit,kukaan ei juonut kahvia väkevämpää,vaikka kaveri oli varannut tilaisuuteen  mm votkaa ja kuohuviiniä :).

 Ja sitten surffatessani netissä törmäsin tälläiseen multi-suvaitsevaisen henkilön päästämään viisauteen(koskien rikoksista tuomittujen maasta karkoituksia):

 : "Karkotetuksi tuomitut somalialaiset ovat käytännössä suomalaisia - heille olisi pitänyt myöntää kansalaisuus - ja syyllistyneet suomalaisiin rikoksiin. Karkotusseuraamus on osoitus suomalaisiin viranomaisiin pesiytyneestä rakenteellisesta rasismista.": Mikähän järki tuossa sitten piilee?Rikollisia meillä lienee riittävästi omankin väestön keskuudessa,ei kai heitä lisää pidä tuottaa-afrikasta asti?/

Suomen evankelis-luterilainen kirkko: "Lähimmäisenrakkauden toteuttaminen äärimmäisessä tilanteessa, jossa turvapaikanhakijaa uhkaa karkotus, vaatii tottelemattomuutta vallitsevia lakeja kohtaan."-Juuri tämän takia olen eroamassa kirkosta.Jos kerran papit katsovat voivansa rikkoa lakia,piilottamalla lainmukaisen karkotuksen saaneita henkilöitä,katson itse,etten voi kuulua tälläiseen instituutioon.  

 "Suomi tarvitsee kaikkia kansallisuuksia, niin islamilaisia kuin Afrikasta tulleita, aivan kaikkia."-Kysymys kuuluu:mihin niitä tarvitaan?Stadin asematunnelin seinänkannattimiksiko,ainakin siltä näyttää,kun sen läpi kulkee.

  "Uudenmaan Kokoomusnuorten mielestä ei ole väärin karkottaa väkivaltarikoksiin syyllistyneitä pakolaisia, mutta yhtä karkotettua vastaan pitää ottaa kaksi uutta pakolaista."-Mitä varten???

 : "Korruption ja slummien yleistyminen suurkaupungeissa on hinta, joka Euroopan pitää maksaa kansainvälistymisestä. Suomi yrittää perä edellä puuhun hakiessaan koulutettuja täsmäosaajia maahanmuuttajiksi."-Ehdoin tahdoin korruptiota ja slummeja suomeenkin??Miksi helvetissä???

 

 Johanna Suurpää: "Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista hyödyistä."-Tämän Suurpää möläytti vuonna 1990 tai -91,eipä vielä nämä monitaiturit ole näyttäåneet kynsiään tuottavuuden saralla.Pikemminkin päinvastoin...